Malzemeler: 4 ounces (115 gram) unsweetened cikolata (parcalanmis), 1 kap tuzsuz margarin, 6 yemek kasigi seker, 2 yemek kasigi kahve, 1+3/4 kap un (all purpose), 1/2 kap misir nisastasi
Susleme: 20 tane badem, 140 gram unsweetened cikolata (parcalanmis), hindistancevizi (istege bagli)
Yapilisi:
- Firini 190 C'ye (375 F'ye) isitin.
- Cikolatayi benmari usulu eritin.
- Yagi ve sekeri cukur bir kapda karistirin. Cikolatayi ve kahveyi ekleyip tekrar karistirin.
- Unu, misir nisastasini ekleyin, karistirin.
- Krema torbasinin ucuna yildiz ucu takin ve tum hamuru icine koyun.
- Tepsiye parsomen kagidi serip, uzerine krema torbasi ile kurabiye hamurunu sikin (asagida ki gibi).
- Her bir kurabiyenin ortasina bir badem koyun.
- Firinda yaklasik 15 dakika pisirin.
- Pisen kurabiyeleri firindan cikarip sogumasini bekleyin.
- Diger yandan cikolatayi benmari usulu eritin. Kurabiyelerin kenarlarini once cikolataya ve sonra da hindistancevizine batirin ve servis yapin.