Meyvali Tartin tabani en onemli kismi. Tabanin yapilisi icin, sizi bu iki tariften birini uygulamanizi isteyecegim:
Bunlarin ikisinden de yumusacik pasta tart hamuru elde edeceksiniz.
Tartin pudingi icin hazir limonlu puding tarifini sut miktarini yaklasik 1/3 azaltarak uyguladim. Bu sekilde daha sert bir puding elde ettim.
Pisen tartin uzerine, sogumus pudingi ekleyip, istedigim gibi meyvalarla susledim.
Meyvalari eklerken, renklerin zit olmasi guzel bir goruntu yaratiyor.
Arzu ederseniz, meyvalarin uzerine sulandirilmis recel surebilirsiniz. Bu sekilde daha parlak goruntu elde ediliyor.
Oldukca pratik ve nefis bir tatli. En onemli kismi tart hamurunun yapimi. Ne yazik ki pek cok yerde bu tart hamurunun yiyilemeyecek kadar sert yapildigina tanik oldum.
Afiye olsun.