Tuesday, July 3, 2007

BISKUVILI BOGURTLENLI KREM PEYNIRLI PASTA


Malzeme: 1 paket parmak biskuvi (450 gr), 1 su bardagi hazir krema, 1 su bardagi likapa ve bogurtlen, 200 gram krem peynir, suslemek icin cilek, 1 su bardagi sut, 2 yemek kasigi seker.

Yapilisi:
  • Kremayi, krem peynir, seker, bogurtlen ve likapalarla beraber mikserle iyice cirpin.
  • Kullanacaginiz kabin tabanina naylon kagit kaplayin.
  • Biskuvileri sutle islayip, kabin kenarlarina ve altina dizin.
  • Kalinca bir kat krema karisimindan dokun.
  • Sonra tekrar bir kat sutle islatilmis biskuvilerden dizin.
  • Tekrar kremadan koyup, uzerini islatilmis biskuvilerle kapatin.
  • Buzdolabinda kaldirin.
  • 3-4 saat sonra, naylon yardimiyla pastayi duz bir kaba cikarin.
  • Uzerini beyaz krema ve cileklerle susleyerek, sogukken servis yapin.