Malzeme: 1 paket parmak biskuvi (450 gr), 1 su bardagi hazir krema, 1 su bardagi likapa ve bogurtlen, 200 gram krem peynir, suslemek icin cilek, 1 su bardagi sut, 2 yemek kasigi seker.
Yapilisi:
- Kremayi, krem peynir, seker, bogurtlen ve likapalarla beraber mikserle iyice cirpin.
- Kullanacaginiz kabin tabanina naylon kagit kaplayin.
- Biskuvileri sutle islayip, kabin kenarlarina ve altina dizin.
- Kalinca bir kat krema karisimindan dokun.
- Sonra tekrar bir kat sutle islatilmis biskuvilerden dizin.
- Tekrar kremadan koyup, uzerini islatilmis biskuvilerle kapatin.
- Buzdolabinda kaldirin.
- 3-4 saat sonra, naylon yardimiyla pastayi duz bir kaba cikarin.
- Uzerini beyaz krema ve cileklerle susleyerek, sogukken servis yapin.